Про що говорити з дівчиною на першій зустрічі, щоб їй сподобається

Про що говорити з дівчиною на першій зустрічі, щоб їй сподобається

Перша зустріч – подія масштабне, що визначає розвиток майбутніх відносин. Прекрасні дівчата оцінюють сильну половину людства за вчинками. Якщо перше рандеву почнеться з незручного мовчання, або, в подальшому, діалог «засне», дівчині буде просто нудно, і тоді фіаско романтичного вечора забезпечено. Про що говорити на першому побаченні з дівчиною, щоб викликати у неї інтерес.

загальні рекомендації

Основне завдання хлопця на першому побаченні – провести на дівчину незабутнє враження інтелектом, показати, який він лагідний, уважний і ніжний. Ось тут то вам і стануть в нагоді поради і рекомендації про те, як правильно поводитися в бесіді з чарівною особою:

  1. Хлопець повинен бути провідним у розмові. Пам’ятайте, що жінки люблять вухами. Говоріть більше, намагайтеся обходитися без незручних пауз.
  2. Виключіть з лексикону нецензурні вирази, слова-паразити, жаргонізми. Не виходить зовсім – зведіть до мінімуму.
  3. Готуючись до зустрічі загляньте в словник крилатих фраз, афоризмів. Нагодована, так би мовити, «атмосферою Жванецького». Головне, не переборщити: град непотрібних питань, недоречних компліментів поставить в безвихідь або, в кращому випадку, викличе легке здивування співрозмовниці.
  4. Не бійтеся здатися смішним і дурним. Повідомляйте тільки правду про себе, коханого.
  5. Табуйованою темою, звичайно, буде ваше негативний минуле: вчинки, промахи, кримінал. Повірте, це не те, що слід ділитися на самому початку взаємин. Гарне, світле і тільки.
  6. Чи не фальшівьте, що не прикрашайте. Брехня, навіть найменша, рано чи пізно спливе як буй, який аж ніяк не буде для вас рятувальним.
  7. Крім того, щиро розповідайте історії з минулого. Але про колишніх пасій ні слова. І приклади з реального, ви самі відчуєте легкість контакту. Розкутість буде гарантована.
  8. Налаштуйте себе перед вечіркою правильно. Звичайно, про обраниці ви вже трохи знаєте: деякі відомості зі спілкування в інтернеті або кілька фраз по телефону намітили її психологічний силует. Пам’ятайте, доброзичливість і позитивний початок повинні стати вірними супутниками продовження знайомства. Якщо інформація зібрана по максимуму, ви завжди знайдете про що поговорити з дівчиною на першому побаченні.
  9. Проявляйте інтерес. Не мовчіть. Дізнавайтеся внутрішній світ майбутньої подруги дбайливо, тактовно, ставлячи питання по суті. Бажано список накидати заздалегідь. В процесі стане зрозуміло: ваш це людина чи ні.
  10. Приходьте на побачення заздалегідь. Негоже дівчинку змушувати ждать.Стільная, комфортний одяг, стрижка додадуть вам впевненості, окрилять. Місце зустрічі: кафе, кіно, парк, головне, не дуже відокремлене і не саме людне – допоможе створити ореол романтичного довірчого тону.

Прогулянка на побаченні

теми

Існують різні способи і підходи в напрямку розвитку відносин. Ось найактуальніші з них. Використовуйте кілька тем у розмові, але не всі відразу, перескакувати не потрібно. Краще заглибитися в одну з найбільш підходящих і розвинути її в потрібний саме вам вектор.

Розкажіть про себе

Ваше життя б’є ключем або, навпаки, весь день проходить в чотирьох стінах? Що цікавого відбулося сьогодні, вчора? Які відвідуєте форуми, любите клуби, на яких сайтах зареєстровані. Чому вконтакте віддаєте перевагу майлу. Бесіда повинна «литися» весело і невимушено.

Ще раз рада: здійснюючи прогулянки по своєму внутрішньому світу, не зациклюйтеся тільки на себе. Поруч жива людина, заради якого, власне, все й замислювалося.

Сміливо про інтереси

Виникла пауза, і знову накатило хвилею незручності .. Не тушуйтесь. Шукайте точки дотику. Запропонуйте поговорити про інтереси, захоплюючих хобі. Напевно, знайдуться спільні теми. Ваша супутниця любить книги. Здорово! З творчістю яких авторів знайома? Що читала останнім часом, може порекомендувати? Слово за слово – і бар’єри впадуть.

Привітайтеся з дитинством

Якщо спілкування не клеїться, а соціальні і, слава Богу, вульгарні теми молодий особі не подобаються – пірнайте з головою в дитинство. Такий стрибок зовсім не небезпечний, навпаки, згуртує і з’єднає на тлі спогадів, райдужних і не дуже. Посмієтеся і погорюете разом. Піднімете купу мрійливих роздумів з минулого. Ким хотіли стати? Здійснилося? Чи змінили ви своїм дитячим мріям чи ні? Втілили їх у життя? Як вас в ніжному віці називали батьки? Чого навчили?

На замітку! Прекрасним доповненням до розповіді може стати кумедний випадок, згаданий як би ненароком.

компліменти

Дама навпаки дивиться, слухає вас. Ви її безсумнівно зачепили, інакше б не прийшла. Помилкою було б промовчати про її красу, зовнішній вигляд. Вона, як і ви, готувалася до зустрічі. Може навіть з більшою ретельністю і хвилюванням. Зробіть хороший комплімент. Тільки не банальний, а щирий, що йде від серця. Пишномовні фрази тут не потрібні. Якщо тільки кандидатка на вашу руку не якийсь там доктор філологічних наук і не коронована особа. Можна сказати про те, що в присутності такої діви відчуваєте себе закоханим підлітком, похвалити плаття, кофточку, прикраси, що підкреслюють її особливий смак.

На замітку! Непогано було б, якщо, набравшись сміливості, ви б іноді легко торкалися дівчата. Магію дотиків ніхто не відміняв.

Що для тебе – сім’я?

Співрозмовниця явно подобається. Розумна, дотепна, симпатична. Ви замислюєтеся вже про наступну зустріч, продовження знайомства. Тему сім’ї обійти ніяк не можна в такому випадку. Доречно буде поцікавитися, якими вона представляє ідеальні відносини. Чи любить дітей, побут, затишок. Яким бачить своє родове гніздечко. Можливо, з вами поділяться сімейними традиціями, досвідом попередніх поколінь. Цікавий в цьому ракурсі питання про конфлікти, які на життєвому шляху неминучі. Як необхідно, на її думку, «гасити» сварки, не давати розвиватися тайфуну спору, як це роблять в її родині. Повірте, вам дадуть вичерпну відповідь на настільки животрепетну тему, в обговоренні якої довірче зближення, хоча б на один крок, неминуче.

Гастрономічні «любимка»

Поцікавтеся у подруги, якій кухні вона любить. Що вміє готувати, а рецепти, яких страв тільки мріє дізнатися. Якщо ви настільки унікальні, що обожнюєте кулінарні шедеври і здатні нагодувати смачно, не соромтеся, Козирна цією перевагою. Жінки це цінують. Не дарма існує думка: кращі кухарі на світлі – чоловіки.

Яскраві фарби життя – подорожі

Навіть якщо географія ваших подорожей поки тільки в голові, завжди можна помріяти відправитися кудись. Згадати, що ви бачили, читали про місце ваших майбутніх відкриттів. Якщо вам вдалося відвідає цікаві місця розкажіть дівчині про це. Запитайте де встигла побувати ваша супутниця, які місця їй сподобалися особливо.

Порадь!

Актом довіри буде звернення до вашої обраниці за порадою. Це може бути що завгодно: складний випадок у одного, який розлучився з дівчиною і довгий час не в змозі прийти в себе – розлука і відстань висмоктали все життєві соки. Яку смс краще відправити після розладу з дамою серця, що змусить пом’якшити її. Тему виберете самі, зрозумієте по обстановці. Одне точно: жінки люблять радити.

Ах, романтика!

Ніжне враження залишають романтичні акценти. Помрійте. Запропонуйте побувати в країні мрій, в красивому вечорі, ресторані. А може бути це море? Взявшись за руки, пройдіться босоніж по теплому піску, і нехай прохолодні мови солоного прибою пестять ваші ноги. Важливо відзначити, що Всесвіт чує посили стражденних і віддає кожному. Мрії, навіть найсміливіші, збуваються. Дівчата охоче вірять в чудеса езотеричного характеру, так що говоримо, говоримо.

А якщо…?

Прогулянка закінчується. Ви славно провели час. Та й тим для бесіди, начебто, не залишилося. Ну, не про погоду же, справді! А так хочеться поставити жирну не крапку, а кому в стосунках. Таку собі емоційну, що запам’ятовується. Давайте пограємо в придумані ситуації під назвою: «А якщо …» Тут вашій уяві надано цілий полігон. Весело, з вогником ви завершите чудовий вечір.

І на останок. Де б ви не зустрічалися, на які б теми не вели бесіди, пам’ятайте, що головне те, про що в підсумку ви будете згадувати. І якщо рандеву пройшло емоційно, яскраво, щиро – друге, третє, п’ятий, десятий … да, що там – можливо, ціла спільне життя вам забезпечена. І замислюватися, про що говорити з дівчиною, коли гуляєш, чи можна поцілуватися або не можна, як листуватися, вже не доведеться. Хай щастить.

admin

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *